Over ons

 

Sedert de oprichting in 1945 heeft Glasbeek Autoschade een reputatie opgebouwd op het gebied van vakkundig schadeherstel aan personenauto's, bestelbussen en vrachtwagens. Met liefde voor het vak werkt dagelijks een ( ieder op zijn gebied) gespecialiseerd team vakmensen aan het onzichtbare herstel van iedere vorm van schade. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een ontwrichte voorzijde, zwaar beschadigde portieren of 'cosmetisch' herstel van kleine krasjes en deukjes.

Moderne aparatuur en gereedschappen

De werkplaatsen omvatten een oppervlakte van ruim 1650 m². Door continue investeren in nieuwe technieken beschikt Glasbeek Autoschade over geavanceerde apparatuur en gereedschappen waarmee de vakmensen alle herstelwerkzaamheden   kunnen uitvoeren. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met de modernste laser meet-, richtapparatuur en infraroodapparatuur en heeft de vrachtwagenwerkplaats een eigen, splitsbare spuitcabine.

Service, snelheid en kwaliteit

Als geen ander beseffen wij dat elke wagen met de meeste zorg,  snel en goed hersteld moet worden.
Zonder gezeur en tegen een fixed-price, Glasbeek gaat ervoor.
Door deze betrouwbare no-nonsense mentaliteit heeft Glasbeek niet alleen een grote particuliere klantenkring maar weten ook verzekerings- en leasemaatschappijen, garagebedrijven en fleetowners de weg naar Glasbeek Autoschade in Waddinxveen te vin